Kostservice

Meny vecka 17

Måndag 22 april
Lunch: Pasta med köttfärssås
Middag: Potatisbullar med fläsk

Tisdag 23 april
Lunch: Fisk med kokt potatis och tartarsås
Middag: Korv stroganoff med ris

Onsdag 24 april
Lunch: Blodpudding med stekt fläsk och kokt potatis
Middag: Pasta carbonara

Torsdag 25 april
Lunch: Kycklinggryta med ris
Middag: Kåldolmar med kokt potatis och gräddsås

Fredag 26 april
Lunch: Korv med potatismos och gurkdressing
Middag: Revbensspjäll med kokt potatis och brunsås

Lördag 27 april
Lunch: Potatis- och purjolökssoppa
Middag: Kasslergryta med ris/potatis
Efterrätt: Fruktcocktail med marsansås

Söndag 28 april
Lunch: Plättar med sylt och grädde
Middag: Sejfilé med kokt potatis och sås
Efterrätt: Kräm

Meny vecka 16

Måndag 29 april
Lunch: Köttbullar med kokt potatis och gräddsås
Middag: Stekt palt

Tisdag 30 april
Lunch: Fisk bordelaise med kokt potatis
Middag: Sjömansbiff med kokt potatis

Onsdag 1 maj
Lunch: Pasta med skinksås
Middag: Pölsa med kokt potatis och rödbetor

Torsdag 2 maj
Lunch: Vegetariska nuggets med ris och mangoraja
Middag: Köttsoppa med klimp

Fredag 3 maj
Lunch: Nasi goreng med kyckling och vitlöksdressing
Middag: Sill, ägg, kokt potatis och mimosasallad

Lördag 4 maj
Lunch: Grillkorv med potatismos och räksallad
Middag: Lax med kokt potatis och citronsås
Efterrätt: Chokladpudding med grädde

Söndag 5 maj
Lunch: Raggmunkar med bacon
Middag: Stekt fläskfilé med kokt potatis och gräddsås
Efterrätt: Kräm

Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Måndag-torsdag
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredag
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Vecka 25-32 måndag-fredag
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Dag före afton
08.00-12.00
Dag före röd dag
08.00-12.00
Klämdag
10.00-12.00

Medborgarservice
0961 - 144 44
Mån-Fre: 08.00-16.00
kommun@arjeplog.se

Växel: 0961 - 140 00