21 september 18:00 - 20:00

Arjeplogs kommun och Hushållningssällskapet bjuder tin till en dialog om Hållbar livsmedelsproduktion och lokal försörjningstrygghet, onsdag 21 september, på Hotell Lyktan, kl. 18.00-20.00.

Agenda:

  • Inledning av moderator Cecilia Wahlberg från Hushållningssällskapet.
  • Presentation av Norrbottens livsmedelsstrategi av Jenny Bucht från Länsstyrelsen.
  • Nuläge, vilken lokal produktion finns? Dialog med lokala producenter.
  • Kommunens planering, upphandling och beredskap. Dialog med bl.a. kostchef, planerings och turismutvecklingsansvariga.

Det bjuds på fika.

Publicerad av: Fredrik Westerlund
Senast ändrad: 21 september 2016

Information

Tipsa oss om evenemang! turist@arjeplog.se 

Telefon 0961 - 145 20

Kontakt

Öppettider
Växel: 0961-140 00
Mån-Tors: 7.30-16.30
Fre: 7.30-16.00

Sommartid (1/6-31/8) stänger vi 16.00 mån-tors och 15.00 fre.

Besök Tingsbacka
Mån-Tors: 8.00-17.00
Fre: 8.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00
kommun@arjeplog.se

Evenemang
Februari
ti on to fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28