06 september 2019

Tingsbackas entré byggs om

Pressmeddelande:
Tingsbackas entré genomgår för närvarande en ombyggnation. Arbetet beräknas vara klart i slutet av året. Förändringarna medför både ökad tillgänglighet för medborgarna och bättre arbetsmiljö för de som arbetar på Tingsbacka.

Tingsbackas entré.

Efter ombyggnationen blir det möjligt att känna till hur många som befinner sig i byggnaden, vilket är viktigt bland annat ur brandskyddsperspektiv. Även polisens reception kommer att flyttas närmare entrén.

- En ny reception byggs i nära anslutning till entrén. Den kommer att vara bemannad under Tingsbackas öppettider. Vi hoppas kunna ge våra medborgare ett ännu bättre bemötande och en ökad möjlighet att direkt få hjälp med sina frågor, säger Peter Andersson, kommunchef.

De som vill ta del av konsten i byggnaden, delta i möten eller hämta information från exempelvis Arbetsförmedlingen är fortfarande välkomna att göra det. Den främsta skillnaden blir att välkomnandet och möjligheten att få hjälp sker redan vid entrén

För mer information, kontakta
Martin Stråmo, kommunikatör
0961-141 39
martin.stramo@arjeplog.sePublicerad av: Norea Dahlberg
Senast ändrad:

Information

Kommunikatör
Martin Stråmo
Tel: 0961-141 39

Obs. Har du använt sökfunktionen och hittat en nyhet? Se på datumet längst ned på artikeln för att avgöra om informationen fortfarande kan vara aktuell eller ej.

Kontakt

Öppettider
Växel: 0961 - 140 00
Mån-Fre: 8.00-17.00

Dag före röd dag:
09.00-13.00

Medborgarservice
0961-144 44
Mån-Fre: 09.00-16.00

Socialtjänsten
ifo@arjeplog.se
Mån-Fre: 09.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00
kommun@arjeplog.se