24 april 2020

Arjeplogs kommun söker distriktssjuksköterska, barnskötare och arbetsterapeut

Arjeplogs kommun söker en distriktssjuksköterska för tillsvidareanställning på 50-100%. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom Hälso- och sjukvårdsenheten i Arjeplog, med arbete inom hemsjukvård och arbete på Särskilt boende. I detta ingår bland annat att planera och leda omvårdnadsarbetet, handleda, instruera och delegera omsorgspersonalen.


Barnskötare
Arjeplogs kommun söker två barnskötare för tillsvidareanställning på 100%. Som barnskötare hos oss bidrar du till att vardagen på förskolan fungerar väl och tillsammans med dina kollegor medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen. Du arbetar i enlighet med förskolans läroplan och uppsatta verksamhetsmål. I den dagliga kontakt med vårdnadshavarna är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad.

Arbetsterapeut
Arjeplogs kommun söker en arbetsterapeut för tillsvidareanställning på 100%. Du kommer arbeta tillsammans med övriga medarbetare i hälso- och sjukvårdenheten för att uppnå trygg och säker hälso- och sjukvård inom hemsjukvård och Särskilt boende.
Som legitimerad Arbetsterapeut kommer du att ansvara för bedömningar- och insatser samt hjälpmedelsförskrivning. Du ska även initiera, handleda och utbilda personal och anhöriga så att de arbetsterapeutiska insatserna anpassas efter individens förmåga och förutsättningar, vilket ställer krav på flexibilitet och uppfinningsrikedom.

Annonserna kommer att publiceras på kommunens HR-support-sida under maj, men du kan redan nu höra av dig till Charlott Hermansson på personalkontoret, på mail charlott.hermansson@arjeplog.se.

Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kommunikatör
Martin Stråmo
Tel: 070-206 52 98

Kontakt

Öppettider
Växel: 0961 - 140 00
Mån-Fre: 8.00-17.00

Dag före röd dag:
09.00-13.00

Medborgarservice
0961-144 44
Mån-Fre: 09.00-16.00

Socialtjänsten
ifo@arjeplog.se
Mån-Fre: 09.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00
kommun@arjeplog.se