19 maj 2020

Ställ dig i kö för framtida attraktiva tomter

Arjeplogs kommun ger nu dig som är privatperson möjligheten att ställa dig i kö på framtida attraktiva tomter som kan komma till att bli till salu. Detta är tomter som vi tycker har ett speciellt läge eller som har något annat som gör den lite mer attraktiv.
Det kan vara en tomt som redan finns idag, men som för tillfället inte är till salu. Det kan även vara tomter som kommer tillskapas i Arjeplog.

Tomterna fördelas efter ködatum där den som anmält intresse och stått i kö längst har förtur. När en attraktiv tomt blir till salu skickar vi ut information via mail i den turordning man står i. Då får du möjlighet att tacka ja eller nej till tomten.

Idag finns det ett tjugotal villatomter till salu i Arjeplogs tätort och två stycken i Laisvall. Dessa tomter säljs utan kölista. Det finns även några industritomter till salu.

Prislistor på tomter hittas i vårt taxadokument Pdf, 870.6 kB, öppnas i nytt fönster..

För att ställa dig i kö sänder du ett mejl till vår tekniska handläggare med dina uppgifter. När du har fått ett bekräftelsemail har du fått din plats i kön.

E-post: marlen.jonssonnord@arjeplog.se
Märk mejlet med: attraktiv tomt
Uppge dina kontaktuppgifter: Namn, adress, e-post, telefonnummer.

Ändras dina uppgifter efter att du ställt dig i kö måste du själv mejla in dina nya uppgifter till oss för att du ska få behålla din plats i kön. Observera att kölistan endast är för privatpersoner som söker villatomt. Endast en person per hushåll kan ställa sig i kön för attraktiva tomter.

Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kommunikatör
Martin Stråmo
Tel: 070-206 52 98

Kontakt

Öppettider
Växel: 0961 - 140 00
Mån-Fre: 8.00-16.00

Dag före röd dag:
08.00-13.00

Medborgarservice
0961 - 144 44
Mån-Fre: 08.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00
kommun@arjeplog.se