12 juni 2024

En hälsning från vår nya inflyttarlots

Vi har anställt en ny inflyttarlots, Hilde Pape! Hilde är nyss inflyttad från Nederländerna och arbetar dels som inflyttarlots samt som medarbetare på Medborgarservice. Du kanske träffar henne i ett samtal om du ringer in till oss! Hilde kommer främst att arbeta med att hjälpa alla som vill flytta till Arjeplog eller som nyss har flyttat hit. Här följer en liten hälsning från Hilde.

 

Hej!
Jag heter Hilde Pape och har precis börjat som inflyttarlots för Arjeplogs kommun. Om du har frågor och funderingar om att flytta till Arjeplog så får du gärna vända dig till mig. Eftersom jag nyligen själv har flyttat hit från Nederländerna, tillsammans med min sambo Koen, vet jag hur det är att flytta hit till denna vackra plats jag nu kallar för mitt hem.

Oavsett om du precis har flyttat hit eller funderar på att göra det, så är jag här för att hjälpa till. Letar du efter jobb? Drömmer du om att starta ditt eget företag? Behöver du ett ställe att bo på? Jag är din guide genom varje steg på vägen. Från språklektioner till praktiska tips – jag har svaren på dina frågor.

Men det är inte allt! Framöver har vi spännande aktiviteter planerade speciellt för dig, vår nya medborgare! Håll utkik på vår Facebooksida (fb.com/arjeplogskommun) för att inte missa något. Det blir allt från fikamiddagar, utflykter och fritidsaktiviteter.

Skicka ett meddelande, ge mig en signal - jag är här för dig!

Hoppas vi ses snart!

+46 (0)961-141 38
hilde.pape@arjeplog.se

English translation:

Hi!
I’m Hilde Pape, and I have just started as the relocation manager for our municipality. I’m here to help you with your move to Arjeplog. Originally from the Netherlands, I now call Arjeplog my home and I live here with my partner Koen.

Whether you have just arrived or are considering to make the move, I’m here to assist you. Are you looking for a job? Perhaps dreaming of starting your own business? Do you need a place to stay? I’m here to guide you through every step of the way. From language lessons to practical tips – I have the answers to your questions.

But that's not all, we also have exciting activities planned especially for you, our new citizen! Keep an eye on our Facebook page so you don’t miss out on anything. There will be different activities from coffee evenings, excursions, and recreational activities.

Send a message, give me a signal - I am here for you!

Hope to see you soon!

+46 (0)961-141 38
hilde.pape@arjeplog.se

Hilde Pape står i en skog, framför en sten, en sommardag.

Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kommunikatör
Martin Stråmo
Tel: 070-206 52 98

Kontakt

Öppettider
Måndag-torsdag
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredag
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Vecka 25-32 måndag-fredag
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Dag före afton
08.00-12.00
Dag före röd dag
08.00-12.00
Klämdag
10.00-12.00

Medborgarservice
0961 - 144 44
Mån-Fre: 08.00-16.00
kommun@arjeplog.se

Växel: 0961 - 140 00