Måltider

Meny för vecka 6 2020.

Måndag 6 april
Lunch: Kebabpytt med vitlöksdressing
Middag: Bondomelett

Tisdag 7 april
Lunch: Fiskburgare med potatsmos och skarpsås
Middag: Kycklingfilé med råstekt potatis och svampsås

Onsdag 8 april
Lunch: Korv stroganoff med ris
Middag: Pasta med skinksås

Torsdag 9 april
Lunch: Buffét/kalvsylta
Middag: Fisk med potatis och dillsås

Fredag 10 april
Lunch: Påsklunch
Middag: Krämig grönsakssoppa

Lördag 11 april
Lunch: Påskskinka med mimosasallad och potatis
Middag: Ugnsbakad lax med örtcrème och grönsaker
Efterrätt: Gräddbakelse

Söndag 12 april
Lunch: Janssons frestelse
Middag: Stek, potatis och örtsås
Efterrätt: Lingonmousse


Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad: 03 april 2020

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Växel: 0961 - 140 00
Mån-Fre: 8.00-17.00

Dag före röd dag:
09.00-13.00

Medborgarservice
0961-144 44
Mån-Fre: 09.00-16.00

Socialtjänsten
ifo@arjeplog.se
Mån-Fre: 09.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00
kommun@arjeplog.se