Måltider

Matsedel vecka 34

Måndag 28 september
Lunch: Renskav med potatismos och lingonsylt
Middag: Sill, lax, ägg och kokt potatis

Tisdag 29 september
Lunch: Pasta med köttfärssås
Middag: Ost- och skinkpaj med potatis

Onsdag 30 september
Lunch: Quornnuggets med nudelwok och chilisås
Middag: Krämig kycklinggryta med rotgrönsaker

Torsdag 1 oktober
Lunch: Helstekt fläskkarré med potatis och gräddsås
Middag: Redd grönsakssoppa med bröd och viltbricka

Fredag 2 oktober
Lunch: Gröt med smörgås och frukt (samt liten överraskning)
Middag: Blodpalt med rensida och märgben

Lördag 3 oktober
Lunch: Korv och stroganoff med ris
Middag: Fisk från Hornavan (Arjeplogsmästerskapen 2020) med potatis och citronsås
Efterrätt: Chokladpudding

Söndag 4 oktober Lunch: Renfärssoppa
Middag: Fläsklägg med potatismos, rotsaker och senapssås
Efterrätt: Fruktkräm och kanelbulle (Kanelbullens dag!)


Matsedel för vecka 39

Måndag 21 september
Lunch: Panerad fisk med potatis och tartarsås
Middag: Levergryta med potatis

Tisdag 22 september
Lunch: Köttfärslimpa med potatis och pepparsås
Middag: Kålpudding med kokt potatis

Onsdag 23 september
Lunch: Hamburgare och/eller grillkorv
Middag: Janssons frestelse

Torsdag 24 september
Lunch: Buffét till barn / Pölsa till omsorgen
Middag: Crêpes med broccoli

Fredag 25 september
Lunch: Pasta med kycklingsås
Middag: Grönsakssoppa

Lördag 26 september
Lunch: Laxlåda
Middag: Älgfärsbiffar med kokt potatis och lingonsås
Efterrätt: Pannacotta med bär

Söndag 27 september
Lunch: Kött kalops
Middag: Makaronilåda med skirat smör
Efterrätt


Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad: 25 september 2020

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Växel: 0961 - 140 00
Mån-Fre: 8.00-17.00

Dag före röd dag:
09.00-13.00

Medborgarservice
0961-144 44
Mån-Fre: 09.00-16.00

Socialtjänsten
ifo@arjeplog.se
Mån-Fre: 09.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00
kommun@arjeplog.se