Kostservice

Meny vecka 19.

Måndag 9 maj
Lunch: Köttbullar med kokt potatis och gräddsås
Middag: Kycklingfilé med råstekt potatis och svampsås

Tisdag 10 maj
Lunch: Fisk bordelaise med kokt potatis och grönsaker
Middag: Isterband med potatis och stuvad kål

Onsdag 11 maj
Lunch: Pasta med skinksås
Middag: Raggmunkar med stekt fläsk

Torsdag 12 maj
Lunch: Vegetariska nuggets med ris och mangorajadressing
Middag: Ugnsstekt fisk med kokt potatis och dillsås

Fredag 13 maj
Lunch: Nasi goreng och kyckling med vitlöksdressing
Middag: Ost- och skinkpaj med kokt potatis och grönsaker

Lördag 14 maj
Lunch: Kycklingsoppa med nybakat bröd
Middag: Renlevergryta med kokt potatis
Efterrätt: Jordgubbstiramisu

Söndag 15 maj
Lunch: Kåldolmar med kokt potatis och skysås
Middag: Ugnsbakad lax med kokt potatis och sås
Efterrätt: Hallonkräm

Meny v20

Måndag 16 maj
Lunch: Kalops med kokt potatis och rödbetor
Middag: Ugnsbakad torskfilé med kokt potatis och remouladsås

Tisdag 17 maj
Lunch: Vegetarisk schnitzel med kokt potatis och bearnaisesås
Middag: Bogfläskgryta med kokt potatis

Onsdag 18 maj
Lunch: Köttfärslimpa med kokt potatis och pepparsås
Middag: Korv stroganoff med ris

Torsdag 19 maj
Lunch: Shepardtorsk med kokt potatis och skarpsås
Middag: Palt med fläsk

Fredag 20 maj
Lunch: Kyckling- eller kebabpytt med vitlöksdressing
Middag: Pasta med skinksås

Lördag 21 maj
Lunch: Fisksoppa
Middag: Fläsklägg med rotgrönsaker och senapssås
Efterrätt

Söndag 22 maj
Lunch: Gräddstuvad älgskav med potatismos
Middag: Laxpudding med skirat smör
Efterrätt: Päron med After eight

Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Måndag-torsdag
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredag
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Vecka 25-32 måndag-fredag
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Dag före afton
08.00-12.00
Dag före röd dag
08.00-12.00
Klämdag
10.00-12.00

Medborgarservice
0961 - 144 44
Mån-Fre: 08.00-16.00
kommun@arjeplog.se

Växel: 0961 - 140 00