Måltider

Måndag 12 april
Lunch: Pasta med köttfärssås
Middag: Kyckling med råstekt potatis och örtsås

Tisdag 13 april
Lunch: Fiskbullar med tartarsås
Middag: Raggmunkar med stekt fläsk

Onsdag 14 april
Lunch: Kebab med pitabröd, vitlöksdressing och sallad
Middag: Makaronilåda med skinka

Torsdag 15 april
Lunch: Chili sin carne med nachos och ost
Middag: Sej med stuvad spenat och kokt potatis

Fredag 16 april
Lunch: Plättar med sylt
Middag: Färsbiffar med potatis och sås

Lördag 17 april
Lunch: Ugnsbakad korv med potatis
Middag: Biff stroganoff med ris
Efterrätt: Chokladpudding

Söndag 18 april
Lunch: Kycklingsoppa
Middag: Röding med kokt potatis och dillsås
Efterrätt: Kräm


Måndag 19 april
Lunch: Nasi goreng med kyckling
Middag: Kassler med potatis och pepparrotssås

Tisdag 20 april
Lunch: Fiskburgare med potatismos och skarpsås
Middag: Levergryta med potatis

Onsdag 21 april
Lunch: Köttfärslimpa med potatis och rödvinbärsås
Middag: Laxlåda

Torsdag 22 april
Lunch: Pastagratäng med krämig ostsås
Middag: Kycklingfilé med råstekt potatis och örtsås

Fredag 23 april
Lunch: Biff gulasch
Middag: Korv med potatismos

Lördag 24 april
Lunch: Fisksoppa
Middag: Älgskav med potatis och sås
Efterrätt: Jordgubbsmousse

Söndag 25 april
Lunch: Kött kalops
Middag: Kyckling med kokt potatis och örtcrème
Efterrätt: Äpplekaka med marsansås

Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Växel: 0961 - 140 00
Mån-Fre: 8.00-17.00

Dag före röd dag:
09.00-13.00

Medborgarservice
0961-144 44
Mån-Fre: 09.00-16.00

Socialtjänsten
ifo@arjeplog.se
Mån-Fre: 09.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00
kommun@arjeplog.se