Måltider

Måndag 21 juni
Lunch: Alaska pollock med mandeltäcke och kokt potatis
Middag: Kycklingfilé med ostcrème och råstekt potatis

Tisdag 22 juni
Lunch: Blodpudding med stekt fläsk och kokt potatis
Middag: Sjömansbiff med rödbetor

Onsdag 23 juni
Lunch: Schnitzel med råstekt potatis och svampsås
Middag: Lax med kokt potatis och vitvinsås

Torsdag 24 juni
Lunch: Smörgåstårta med grönsakssoppa
Middag: Kassler med broccoligratäng och kokt potatis

Fredag 25 juni
Lunch: Sommartallrik - sill, lax, ägg, potatis och gravlaxsås
Middag: Köttfärsbiffar med potatis och sås (även tårta!)

Lördag 26 juni
Lunch: Prinskorv, potatis och stuvade morötter
Middag: Kotlett med potatis och gräddsås
Efterrätt: Bär med grädde

Söndag 27 juni
Lunch: Stekt fläsk med kokt potatis och löksås
Middag: Röding med potatis och romsås
Efterrätt: Gräddbakelse


Veckomenyn. Samma textinnehåll följer.

Måndag 28 juni
Lunch: Köttbullar med potatismos och sås
Middag: Skincrêpes med kokt potatis och broccoli

Tisdag 29 juni
Lunch: Krämig kycklinggryta med rotfrukter
Middag: Janssons frestelse

Onsdag 30 juni
Lunch: Bruna bönor med stekt fläsk
Middag: Pytt i panna med stekt ägg

Torsdag 1 juli
Lunch: Grönsakssoppa
Middag: Revbensspjäll med stekt potatis

Fredag 2 juli
Lunch: Lasagne
Middag: Skinka, kokt potatis, ägg och mimosasallad

Lördag 3 juli
Lunch: Kalops
Middag: Röding med romsås och kokt potatis
Efterrätt: Äppelpaj med vaniljsås

Söndag 4 juli
Lunch: Kallskuret med potatisgratäng
Middag: Kyckling i ugn med kokt potatis och sås
Efterrätt: Pannacotta med bärkompott


Måndag 5 juli
Lunch: Panerad rödspätta med skarpsås
Middag: Stekt fläsk med kokt potatis och krämig löksås

Tisdag 6 juli
Lunch: Köttfärsbiffar med kokt potatis och gräddsås
Middag: Ostpaj med rökt lax och kokt potatis

Onsdag 7 juli
Lunch: Helstekt fläskkarré med kokt potatis och örtsås
Middag: Pölsa med rödbetor och koktpotatis

Torsdag 8 juli
Lunch: Ärtsoppa med plättar
Middag: Sjömansbiff med kokt potatis

Fredag 9 juli
Lunch: Korv med stuvade makaroner
Middag: Köttfärslimpa med kokt potatis och gräddsås

Lördag 10 juli
Lunch: Fiskgratäng (alaska pollock)
Middag: Köttgryta
Efterrätt: Bärkräm

Söndag 11 juli
Lunch: Sommartallrik
Middag: Högrev med potatis och skysås
Efterrätt: Bärpaj med vaniljsås


Måndag 12 juli
Lunch: Raggmunkar med stekt fläsk
Middag: Laxgratäng med kokt potatis (rökt och färsk lax)

Tisdag 13 juli
Lunch: Pasta med köttfärssås
Middag: Kassler i ugn med ananas

Onsdag 14 juli
Lunch: Alaska pollock bordelaise med kokt potatis
Middag: Renskav med kokt potatis och gräddsås

Torsdag 15 juli
Lunch: Husets pannbiff med kokt potatis och gräddsås
Middag: Kycklingsoppa med bröd

Fredag 16 juli
Lunch: Kalvsylta med kokt potatis och rödbetssallad
Middag: Köttfärslimpa med kokt potatis och rödvinbärssås

Lördag 17 juli
Lunch: Fisksoppa
Middag: Kotlett med kokt potatis och sås
Efterrätt

Söndag 18 juli
Lunch: Köttgryta med kokt potatis
Middag: Ugnspannkaka
Efterrätt: Fruktkräm


Måndag 19 juli
Lunch: Köttbullar med makaroner och gräddsås
Middag: Blodpudding med stekt fläsk och kokt potatis

Tisdag 20 juli
Lunch: Panerad torsk med kokt potatis och skarpsås
Middag: Köttfärssoppa

Onsdag 21 juli
Lunch: Korv med potatismos
Middag: Helstekt fläskkarré

Torsdag 22 juli
Lunch: Ugnspannkaka
Middag: Dillkött med kokt potatis

Fredag 23 juli
Lunch: Krämig kycklinggryta med rotgrönsaker
Middag: Ugnsstekt alaska pollock med kokt potatis och dillsås

Lördag 24 juli
Lunch: Biffar med stuvade morötter och kokt potatis
Middag: Schnitzel med kokt potatis
Efterrätt: Brownies med bär och vispgrädde

Söndag 25 juli
Lunch: Lax med kokt potatis och vitvinssås
Middag: Stekt fläsk med kokt potatis och löksås
Efterrätt: Fruktcocktail med grädde


Måndag 26 juli
Lunch: Köttfärssås med pasta och ugnskokta grönsaker
Middag: Kassler i ugn med kokt potatis och tomatsås

Tisdag 27 juli
Lunch: Levergryta med kokt potatis
Middag: Kycklingfilé med rostade rotfrukter och örtsås

Onsdag 28 juli
Lunch: Panerad torsk med kokt potatis
Middag: Ärtsoppa med fläsk och plättar

Torsdag 29 juli
Lunch: Köttgryta
Middag: Fiskbullar i hummersås

Fredag 30 juli
Lunch: Gräddstuvad renskav med kokt potatis
Middag: Köttfärsgratäng

Lördag 31 juli
Lunch: Prinskorv med kokt potatis och vitkålsstuvning
Middag: Palt med stekt fläsk
Efterrätt: Rulltårta med bär och grädde

Söndag 1 augusti
Lunch: Kalvsylta med kokt potatis och rödbetssallad
Middag: Kalops
Efterrätt: Bärkräm


Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Växel: 0961 - 140 00
Mån-Fre: 8.00-17.00

Dag före röd dag:
09.00-13.00

Medborgarservice
0961-144 44
Mån-Fre: 09.00-16.00

Socialtjänsten
ifo@arjeplog.se
Mån-Fre: 09.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00
kommun@arjeplog.se