Måltider

Matsedel

Måndag 8 juni
Lunch: Pasta med köttfärssås
Middag: Bondomelett

Tisdag 9 juni
Lunch: Fiskburgare med potatismos och skarpsås
Middag: Kycklingfilé med råstekt potatis och svampsås

Onsdag 10 juni
Lunch: Överraskning!
Middag: Pasta med skinksås

Torsdag 11 juni
Lunch: Rostbiff med potatisgratäng
Middag: Kokt fisk med potatis och dillsås

Fredag 12 juni
Lunch: Buffét till barn, pölsa till omsorgen
Middag: Kokt älgkött med potatis och sås

Lördag 13 juni
Lunch: Rökt och gravad lax, med kokt potatis och ägg
Middag: Falukorv med potatismos
Efterrätt: Chokladkaka med vaniljsås

Söndag 14 juni
Lunch: Pytt i panna med stekt ägg
Middag: Stekt med potatis och örtsås
Efterrätt

Matsedel

Måndag 15 juni
Lunch: Mandelfisk med potatis och grönsaker
Middag: Kycklingfilé med råstekt potatis och ostcrème

Tisdag 16 juni
Lunch: Blodpudding med potatis och stekt fläsk
Middag: Sjömansbiff med rödbetor

Onsdag 17 juni
Lunch: Ugnspannkaka
Middag: Ugnsstekt fisk med potatis och dillsås

Torsdag 18 juni
Lunch: Schnitzel med råstekt potatis och svampsås
Middag: Broccoligratäng med kokt potatis och kassler

Fredag 19 juni
Lunch: Sommartallrik med sill, lax, ägg, gravlaxsås och potatis
Middag: Köttfärsbiffar med potatis och sås. Tårta!

Lördag 20 juni
Lunch: Prinskorv med potatis och stuvade morötter
Middag: Skaldjurssoppa
Efterrätt: Bär med grädde

Söndag 21 juni
Lunch: Stekt fläsk med potatis och löksås
Middag: Lax med potatis och vitvinssås
Efterrätt

Matsedel

Måndag 22 juni
Lunch: Köttbullar med potatismos och sås
Middag: Skinkcrêpes med potatis och broccoli

Tisdag 23 juni
Lunch: Krämig kycklinggryta med potatis och rotgrönsaker
Middag: Janssons frestelse

Onsdag 24 juni
Lunch: Bruna bönor med stekt fläsk
Middag: Pytt i panna med stekt ägg

Torsdag 25 juni
Lunch: Grönsakssoppa
Middag: Revbensspjäll med stekt potatis och grönsaker

Fredag 26 juni
Lunch: Lasagne
Middag: Kokt skinka med kokt potatis, ägg och mimosasallad

Lördag 27 juni
Lunch: Kalops
Middag: Fisk med kokt potatis och romsås
Efterrätt: Äppelpaj med vaniljsås

Söndag 28 juni
Lunch: Kallskuret med potatisgratäng
Middag: Kyckling med potatis och sås
Efterrätt: Pannacotta med bärkompott

Måndag 29 juni
Lunch: Panerad rödspätta med skarpsås
Middag: Pannkaka med fläsk

Tisdag 30 juni
Lunch: Köttfärsbiffar med potatis och sås
Middag: Ostpaj med rökt lax och kokt potatis

Onsdag 1 juli
Lunch: Helstekt fläskkarré med potatis och sås
Middag: Pölsa med rödbetor och potatis

Torsdag 2 juli
Lunch: Ärtsoppa med plättar
Middag: Sjömansbiff med potatis

Fredag 3 juli
Lunch: Korv med stuvade makaroner
Middag: Köttfärslimpa med potatis och gräddsås

Lördag 4 juli
Lunch: Fiskgratäng med grönsaker
Middag: Köttgryta
Efterrätt: Bärkräm

Söndag 5 juli
Lunch: Specialsommartallrik
Middag: Högrev med potatis och sås
Efterrätt: Paj med vaniljsås

Matsedel

Måndag 6 juli
Lunch: Raggmunkar med stekt fläsk
Middag: Laxgratäng med potatis (rökt och färsk lax)

Tisdag 7 juli
Lunch: Pasta med köttfärssås
Middag: Kassler i ugn med ananas

Onsdag 8 juli
Lunch: Fisk bordelaise med potatis och grönsaker
Middag: Renskav med sås och kokt potatis

Torsdag 9 juli
Lunch: Husets pannbiff med potatis och gräddsås
Middag: Kycklingsoppa med bröd

Fredag 10 juli
Lunch: Kalvsylta, rödbetssallad och kokt potatis
Middag: Köttfärslimpa med potatis och rödvinbärsås

Lördag 11 juli
Lunch: Fisksoppa
Middag: Kotlett med potatis och sås
Efterrätt

Söndag 12 juli
Lunch: Renlevergryta med potatis
Middag: Fläskpannkaka
Efterrätt: Fruktkräm

Matsedel

Måndag 13 juli
Lunch: Köttbullar med makaroner och sås
Middag: Blodpudding med stekt fläsk och potatis

Tisdag 14 juli
Lunch: Panerad torsk med kokt potatis och sås
Middag: Köttfärssoppa

Onsdag 15 juli
Lunch: Korv med potatismos
Middag: Helstekt fläskkarré med sås

Torsdag 16 juli
Lunch: Ugnspannkaka
Middag: Dillkött med potatis

Fredag 17 juli
Lunch: Krämig kycklinggryta med rotgrönsaker
Middag: Ugnsstekt fisk med potatis och dillsås

Lördag 18 juli
Lunch: Biffar med stuvade morötter och kokt potatis
Middag: Schnitzel med potatis och sås
Efterrätt: Brownies med vispgrädde och bär

Söndag 19 juli
Lunch: Lax med potatis och vitvinssås
Middag: Stekt fläsk med potatis och löksås
Efterrätt: Fruktcocktail med grädde

Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad: 12 juni 2020

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Växel: 0961 - 140 00
Mån-Fre: 8.00-17.00

Dag före röd dag:
09.00-13.00

Medborgarservice
0961-144 44
Mån-Fre: 09.00-16.00

Socialtjänsten
ifo@arjeplog.se
Mån-Fre: 09.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00
kommun@arjeplog.se