Kostservice

Meny vecka 43

Måndag 25 oktober
Lunch: Pasta med kycklingsås
Middag: Raggmunkar med stekt fläsk

Tisdag 26 oktober
Lunch: Panerad fisk med potatis och tartarsås
Middag: Köttfärslimpa med potatis och gräddsås

Onsdag 27 oktober
Lunch: Vegetariska nuggets med ris och mangoraja
Middag: Pölsa med rödbetor och potatis

Torsdag 28 oktober
Lunch: Kebabpytt med vitlöksdressing
Middag: Fisksoppa

Fredag 29 oktober
Lunch: Risgrynsgröt med frukt och smörgås
Middag: Kassler med blomkål och potatis

Lördag 30 oktober
Lunch: Kåldolmar med potatis och sås
Middag: Pasta med skinksås
Efterrätt: Bärkräm

Söndag 31 oktober
Lunch: Ugnsstekt lax med kokt potatis och vitvinsås
Middag: Älgköttbullar med potatis och sås
Efterrätt: Smulpaj med vaniljsås


Måndag 18 oktober
Lunch: Köttbullar med kokt potatis och gräddsås
Middag: Rökt och gravad lax med ägg och kokt potatis

Tisdag 19 oktober
Lunch: Panerad sej med kokt potatis och remouladsås
Middag: Kycklingpaj med ugnsstekt potatis

Onsdag 20 oktober
Lunch: Köttgryta med kokt potatis
Middag: Isterband med stuvad potatis

Torsdag 21 oktober
Lunch: Gräddstuvad renskav med kokt potatis och lingon
Middag: Nationella måltidsdagen - trerättersmiddag

Fredag 22 oktober
Lunch: Korv med potatismos
Middag: Kassler i ugn med kokt potatis

Lördag 23 oktober
Lunch: Bondomelett
Middag: Kokt alaskafilé med kokt potatis och dillsås
Efterrätt: Äpplepaj med vaniljsås

Söndag 24 oktober
Lunch: Köttfärssoppa
Middag: Långstekt fläskkarré med potatis och brunsås
Efterrätt: Rabarberkräm


Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Växel: 0961 - 140 00
Mån-Fre: 8.00-17.00

Dag före röd dag:
09.00-13.00

Medborgarservice
0961-144 44
Mån-Fre: 09.00-16.00

Socialtjänsten
ifo@arjeplog.se
Mån-Fre: 09.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00
kommun@arjeplog.se