Kostservice

Meny vecka 40

Måndag 2 oktober
Lunch: Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
Middag: Kycklingfilé med ostcrème och råstekt potatis

Tisdag 3 oktober
Lunch: Fisk bordelaise med kokt potatis
Middag: Biff stroganoff med ris/potatis

Onsdag 4 oktober
Lunch: Pasta med skinksås
Middag: Kokt sejrygg med kokt potatis och vitvinssås

Torsdag 5 oktober
Lunch: Vegetariska nuggets med ris och mangoraja
Middag: Långkokt högrev med kokt potatis och skysås

Fredag 7 oktober
Lunch: Köttfärslimpa med kokt potatis och gräddsås
Middag: Ugnsstekt kycklingbröst med stekt potatis

Lördag 8 oktober
Lunch: Kalvsylta med potatis och rödbetssallad
Middag: Kotletter med potatis och brunsås
Efterrätt: Ostkaka med sylt

Söndag 9 oktober
Lunch: Frukostkorv med potatis och senapssås
Middag: Plättar med sylt och grädde
Efterrätt: Fruktkräm

Meny vecka 39

Måndag 25 september
Lunch: Panerad fisk med potatis och tartarsås
Middag: Bondomelett

Tisdag 26 september
Lunch: Pasta med köttfärssås
Middag: Kokt älgkött med kokt potatis och skysås

Onsdag 27 september
Lunch: Köttsoppa (Beredskapsdagen, servering vid Medan)
Middag: Bacon med ägg och potatis

Torsdag 28 september
Lunch: Korv med potatismos och gurkdressing
Middag: Kåldolmar med kokt potatis och brunsås

Fredag 29 september
Lunch: Kycklinggryta med ris
Middag: Fiskgratäng med potatismos och skarpsås

Lördag 30 september
Lunch: Chili con carne
Middag: Pannkaka med fläsk
Efterrätt: Fruktcocktail med grädde

Söndag 1 oktober
Lunch: Ärtsoppa med plättar
Middag: Fläskkotlett med potatis och skysås
Efterrätt: Blåbärskaka

Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Måndag-torsdag
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredag
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Vecka 25-32 måndag-fredag
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Dag före afton
08.00-12.00
Dag före röd dag
08.00-12.00
Klämdag
10.00-12.00

Medborgarservice
0961 - 144 44
Mån-Fre: 08.00-16.00
kommun@arjeplog.se

Växel: 0961 - 140 00