Kostservice

Meny vecka 21

Måndag 20 maj
Lunch: Currygryta med ris
Middag: Kåldolmar med kokt potatis och gräddsås

Tisdag 21 maj
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis och remouladsås
Middag: Ost- och skinkpaj med kokt potatis

Onsdag 22 maj
Lunch: Gröt med bröd och pålägg
Middag: Pasta med köttfärssås

Torsdag 23 maj
Lunch: Biff gulasch med kokt potatis
Middag: Kokt fisk med dillsås

Fredag 24 maj
Lunch: Pasta med krämig kycklingsås
Middag: Prinskorv med kokt potatis och stuvade morötter

Lördag 25 maj
Lunch: Kokt fisk med smör, ägg, ärtor och potatis
Middag: Kokt skinka med potatis och mimosasallad
Efterrätt: Bakelse med färska bär

Söndag 26 maj
Lunch: Kokt frukostkorv med pepparrotssås
Middag: Pannbiff med kokt potatis, lök och gräddsås
Efterrätt: Kräm

Meny vecka 22

Måndag 27 maj
Lunch: Pasta med köttfärssås
Middag: Grönsakssoppa med bröd

Tisdag 28 maj
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis och tartarsås
Middag: Isterband med stuvad potatis

Onsdag 29 maj
Lunch: Blodpudding med stekt fläsk
Middag: Kotletter med kokt potatis och gräddsås

Torsdag 30 maj
Lunch: Kycklinggryta med ris
Middag: Fiskgratäng med kokt potatis

Fredag 31 maj
Lunch: Plättar med sylt och grädde
Middag: Makaronilåda

Lördag 1 juni
Lunch: Fläskkorv med rotmos
Middag: Högrev med kokt potatis och skysås
Efterrätt: Pannacotta med färska bär

Söndag 2 juni
Lunch: Köttsoppa
Middag: Skinkcrêpes med broccoli
Efterrätt: Kräm

Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Måndag-torsdag
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredag
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Vecka 25-32 måndag-fredag
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Dag före afton
08.00-12.00
Dag före röd dag
08.00-12.00
Klämdag
10.00-12.00

Medborgarservice
0961 - 144 44
Mån-Fre: 08.00-16.00
kommun@arjeplog.se

Växel: 0961 - 140 00