Kostservice

Matsedel vecka 4

Måndag 23 januari
Lunch: Kalops med kokt potatis och rödbetor
Middag: Pannbiff med kokt potatis och gräddsås

Tisdag 24 januari
Lunch: Vegetarisk schnitzel med kokt potatis och bearnaisesås
Middag: Ugnstekt fick med kokt potatis och dillsås

Onsdag 25 januari
Lunch: Lasagne
Middag: Korvgryta

Torsdag 26 januari
Lunch: Fisk bordelaise med kokt potatis och skarpsås
Middag: Isterband med kokt potatis och stuvad kål

Fredag 27 januari
Lunch: Kycklingpytt med vitlöksdressing
Middag: Skinkcrêpes med broccoli

Lördag 28 januari
Lunch: Ugnspannkaka
Middag: Köttfärssoppa och mjukbröd med ost
Efterrätt: Fruktsallad med vaniljvisp

Söndag 29 januari
Lunch: Fiskgratäng
Middag: Helstekt fläskkarré med kokt potatis och sås
Efterrätt: Kräm

Meny vecka 5

Måndag 30 januari
Lunch: Palt med fläsk/blodpalt
Middag: Kycklinggryta med ris

Tisdag 31 januari
Lunch: Chili sin carne med nachos, ost mm.
Middag: Schnitzel med kokt potatis och gräddsås

Onsdag 1 februari
Lunch: Fiskpanett med kokt potatis och skarpsås
Middag: Makaronilåda med skinka

Torsdag 2 februari
Lunch: Köttbullar med pasta och gräddsås
Middag: Ugnsbakad falukorv med potatismos

Fredag 3 februari
Lunch: Kökets överraskning
Middag: Broccoligratäng med skinka och kokt potatis

Lördag 4 februari
Lunch: Bondomelett
Middag: Ugnsstekt fisk med kokt potatis och dillsås
Efterrätt: Ostkaka med hallonsylt

Söndag 5 februari
Lunch: Pyttipanna med stekt ägg
Middag: Kotlett med kokt potatis, skysås och vinbärsgelé
Efterrätt: Kräm

Publicerad av: Sandra Burman
Senast ändrad:

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Måndag-torsdag
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredag
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Vecka 25-32 måndag-fredag
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Dag före afton
08.00-12.00
Dag före röd dag
08.00-12.00
Klämdag
10.00-12.00

Medborgarservice
0961 - 144 44
Mån-Fre: 08.00-16.00
kommun@arjeplog.se

Växel: 0961 - 140 00