Måltider

Måndag 18 januari
Lunch: Pasta med köttfärssås
Middag: Laxgratäng

Tisdag 19 januari
Lunch: Kebabpytt med vitlöksdressing
Middag: Raggmunkar med stekt fläsk

Onsdag 20 januari
Lunch: Panerad torsk med potatis och remouladsås
Middag: Kyckling med potatis och örtsås

Torsdag 21 januari
Lunch: Tomatsoppa med mjukbröd, ost och frukt
Middag: Makaronilåda med skinka

Fredag 22 januari
Lunch: Prinskov med potatis och morötter
Middag: Husets pannbiff med potatis och gräddsås

Lördag 23 januari
Lunch: Gräddstuvad pytt i panna
Middag: Helstekt fläskfilé med potatis och pepparsås
Efterrätt: Blåbärskaka med vaniljsås

Söndag 24 januari
Lunch: Kycklingsoppa
Middag: Röding med potatis och romsås
Efterrätt: Bärkräm


Vecka 2

Måndag 11 januari
Lunch: Kassler med råstekt potatis och svampsås
Middag: Ugnsbakad sejrygg med potatis och hollandaisesås

Tisdag 12 januari
Lunch: Köttbullar med pasta och gräddsås
Middag: Kycklingfilé med råstekt potatis och dragonsås

Onsdag 13 januari
Lunch: Panerad torsk med kokt potatis och skarpsås
Middag: Ärtsoppa med fläsk och plättar

Torsdag 14 januari
Lunch: Korv stroganoff med ris
Middag: Pasta carbonara

Fredag 15 januari
Lunch: Plättar med pannkakssylt
Middag: Helstekt högrev med poatis och pepparsås

Lördag 16 januari
Lunch: Ugnsstekt lax med potatis och dillsås
Middag: Kåldolmar med potatis och skysås
Efterrätt: Äpplepaj med vaniljsås

Söndag 17 januari
Lunch: Köttgryta med potatis
Middag: Bacon, stekt potatis och ägg
Efterrätt: Fruktcocktail med glass


Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Växel: 0961 - 140 00
Mån-Fre: 8.00-17.00

Dag före röd dag:
09.00-13.00

Medborgarservice
0961-144 44
Mån-Fre: 09.00-16.00

Socialtjänsten
ifo@arjeplog.se
Mån-Fre: 09.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00
kommun@arjeplog.se